Hirdetés

A Final Fantasy XV rendezője egy paralimpiai fantasy sportjátékot fejleszt

|

Amikor Hajime Tabata otthagyta a Square Enixet, akkor tudtuk, hogy azért tette, mert egy új játékon akart dolgozni. Azt viszont egyikünk se találhatta volna ki, hogy mi is ez az új játék.

Hirdetés

A JP Games új projektjének címe The Pegasus Dream Tour, és ez lesz a történelem első hivatalos paralimpiai sportjátéka. Műfaját tekintve egy RPG/sportjáték keverék lesz, amiben a versenyzők különleges képességek segítségével emelkedhetnek majd a csúcsra.

Hirdetés

Hajime Tabata kifejezett célja ezzel, hogy felkeltse az emberek figyelmét a paralimpiára még a 2020-as tokiói olimpia előtt.

"Ez nem csak egy szokásos sportos videojáték lesz. A JP Games célja, hogy teljességében képernyőkre vigye a paralimpia csodálatosságát ezzel az egyedi szerepjátékkal."

Konkrét játékmenetbeli részleteket egyelőre nem tudunk, de azt igen, hogy a The Pegasus Dream Tour várhatóan 2020. első felében fog befutni többféle, köztük mobilos platformokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)