Hirdetés

Final Fantasy XV: Windows Edition - nem tudjuk, a demónak vagy a Half-Life Packnak örüljünk-e jobban

|

Nem csak azt jelentette be ma a Square Enix, hogy pár napon belül kipróbálhatjuk a játékot, de azt is, hogy Gordon Freeman öltözékét aggathatjuk majd Noctisra.

Hirdetés

A váratlan crossoverek korát éljük, amikor a Monster Hunter: Worldbe Horizon Zero Dawn-os, az Assassin's Creed: Originsbe meg Final Fantasy XV-ös tartalmak kerülnek. 

Hirdetés

Arra viszont a lehető legkevésbé sem számítottunk, hogy a Square Enix a Valve-vel kooperálva egy PC-exkluzív Half-Life Pack-ot ad azoknak, akik május 1-ig előrendelik vagy megvásárolják a játék windowsos kiadását Steamen. A csomag része egy HEV ruha, egy szemüveg és egy feszítővas. Nem csak Noctist öltöztethetjük be, hanem multis karakterünket is.

Emellett kiderült, hogy február 26-án jön a demó, amiben a teljes első fejezet helyet kap. Ezt Steamről, Originről és a Windows Store-ból is le lehet majd tölteni, kinek melyik tetszik jobban. Ezzel lehet majd igazán jól tesztelni, hogy hogy fut a játék, de azért futtassátok le a benchmarkot is.

Mit szóltok a crossoverhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)