Hirdetés

Final Fantasy XV: Windows Edition - mégiscsak lesz benne Denuvo

|

Egy hét után frissítették a játék Steam oldalát, már nem kérdés, hogy bekerül-e a másolásvédelem.

Hirdetés

Vége a találgatásnak azzal kapcsolatban, hogy lesz-e a Final Fantasy XV: Windows Editionben Denuvo vagy sem. A Square Enix nem adott ki hivatalos nyilatkozatot, de a játék Steam Store oldalán már feltüntetik a Denuvo DRM jelenlétét.

Hirdetés

Múlt héten felmerült, hogy az FFXV PC-s verziójából kimarad majd a védelmi szoftver. Nem lett volna meglepő, hogy a kiadó nem erőlteti a Denuvot, hiszen a nemrégiben megjelent játékukat, a Final Fantasy XII: The Zodiac Age-et simán feltörték. A híresztelésekre nem reagáltak ezidáig, de így már biztos, hogy kap a Denuvo még egy esélyt a Final Fantasy XV-tel.

A Square Enix másik két, PC-re megjelenő játéka, a Chrono Trigger és a Secret of Mana viszont nem kapták meg a védelmet, bár ezek nem is kulcsfontosságúak a kiadó számára.

A Final Fantasy XV: Windows Edition március 6-án jelenik meg, az előrendelők pedig már el is indíthatják a preloadot, hogy a megjelenés napján egyből belevethessék magukat a kalandokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)