Hirdetés

Final Fantasy XV - máris sikerült feltörni

|

Emlékeztek arra, amikor tegnap kiderült, hogy Denuvo védi a Final Fantasy XV PC-s változatát? Na, hát az pont eddig tartott.

Hirdetés

Hogy mennyire nem lesznek boldogok a Square Enix háza táján! Alig egy napja derült ki, hogy a kiadó Denuvóval akarja védeni a Final Fantasy XV: Windows Editiont. Annyira bejött a dolog, hogy hackereknek 4 nappal a megjelenés előtt sikerült is feltörniük a játékot. Mire megírtuk a védelemről szóló hírt, már elavult, köszi srácok!

Hirdetés

A kínai 3DM csapatának meg se kellett nagyon erőltetnie magát, köszönhetően a demónak, és az Origin szolgáltatta előtöltött fájloknak. Az EA platformja ugyanis garantálja az előre letöltés lehetőségét, a próba verzió pedig készségesen leszállított egy Denuvo mentes exe fájlt. A 3DM csak összerakta a kettőt.

Egyelőre nem biztos, hogy a játék hibátlanul működik is. Az első jelentések szerint az első 3 fejezettel nincs gond, de akárhogy is, egy pozitívuma van ennek a dolognak. Most van egy Denuvo mentes és egy Denuvóval védett verziója egy komoly, nyílt világú játéknak. Végre ki lehet deríteni, hogy valójában mennyi terhelést jelent a másolásvédelem megléte. Mondjuk ez a Square csapatának nem lesz túl nagy vigasz, és azoknak sem, akik hisznek a játékok értékében.

A Final Fantasy XV: Windows Edition megjelenés 2018. március 6-án esedékes PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)