Hirdetés

PC-n és konzolon is bekerül a Final Fantasy XV az Xbox Game Passba

|

Emellett a Wolfenstein: Youngblood is napokon belül csatlakozik.

Hirdetés

Már korábban is jelezte az Xbox Game Pass egyébként rettentő szórakoztató Twitter-csatornája, hogy szép lesz a február az előfizetők számára, és bár még csak az első adag játékot jelentették be, már most egyet tudunk velük érteni. A tavalyi Wolfenstein spin-off bekerülése legalább azért jó, mert így mindenki, akit a kritikák és a negatív felhasználói vélemények eltántorítottak, tehet egy próbát a Blazkowicz-lányok kalandjával.

Hirdetés

Február 6-án kerül be az Xbox One-os kínálatba a Final Fantasy XV és a Wolfenstein: Youngblood, majd február 13-án érkezik a Death Squared. Az előbbi két játék a PC-s felhozatalt is bővíti majd, de még nem tettek melléjük dátumot. PC-re továbbá a Death's Gambit is várható.  Február 14-16 között zajlik a Bleeding Edge zárt bétája, amiben a Game Pass-osok részt vehetnek, valamint emellett február 11-én elérhetővé válik a Dead Cells The Bad Seed DLC-je és a Metro Exodus Sam's Story DLC-je mindkét platformon.

Az Xbox One-osoknak érdemes felkészülni, hogy körülbelül két hét múlva elveszítik az Epic Mickey 2-t, a Jackbox Party Pack 2-t, a Pumped BMX Prót, a Rage-et és a Shadow of the Tomb Raidert. Az előfizetők 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg ezeket, érdemes élni a lehetőséggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)