Hirdetés

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster - tudjuk, hogy mikor jön a PS4-re

|

A Square Enix bejelentette, hogy a PlayStation 4 tulajok mikor játszhatnak a Final Fantasy X/X-2 HD Remasterrel és az is kiderült, hogy milyen exkluzív funkciókat kapnak majd.

Hirdetés

PS3-ra és PS Vitára már megjelent a Final Fantasy sorozat egyik legjobban sikerült darabjának leporolása, a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, azonban a Square Enix a jelenlegi generációs masinákkal játszó rajongókat sem hagyja ki a mókából és most nyilvánosságra is hozták, hogy mikor számíthatunk a megjelenésre.

A Square Enix bejelentette, hogy Észak-Amerikában május 12-én jelenik meg a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PlayStation 4-re, de európai dátummal egyelőre nem tudtak szolgálni. Azt viszont megtudtuk a közleményből, hogy az új változat exkluzív tartalmakkal (a csomag magában foglalja a Final Fantasy X: Eternal Calm-ot és a Final Fantasy X-2: Last Missiont is) és speciális előrendelői ajándékkal (az elismert japán művész, Yoshitaka Amano által készített asztali naptár) rendelkezik.

Olyan funkciókat is kapunk, mint a Cross-Save (az elmentett állásokat PS3-on vagy PS Vitán is folytathatjuk) és a Remote Play (a játékot okostelefonon és táblagépen futtathatjuk), ráadásul lehetőségünk lesz váltani az eredeti és a Remaster változat soundtrackje között.

Beszerzitek majd PS4-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)