Hirdetés

A loot boxokon élcelődnek a To The Moon folytatásának készítői is

|

A To the Moon egy igazi gyöngyszem, a legérzelmesebb játékok egyike. A rajongók már alig várják, hogy megjelenjen a Findig Paradise névre keresztelt folytatás, a megjelenési dátumot pedig nem várt módon, a loot boxos őrületet kiparodizáló videóval jelentették be.

Hirdetés

2011-ben jelent meg PC-re - azóta pedig Linxura, Macre és idén mobilokra is - a Freebird Games indie kalandjátéka, amely nem az RPG Makerrel készített játékmenete miatt vált különlegessé, hanem az általa elmesélt érzelmes történet tette már-már kultikussá. Ebben a Sigmund Corp. két tudósa, Dr. Eva Rosalene és Dr. Neil Watts munkájuk során egy gép segítségével behatolnak haldokló emberek emlékeibe, hogy azok kívánsága alapján valami sokkal szebbre cseréljék ki azokat, így segítve hozzá őket a boldog befejezéshez. 

Hirdetés

Sokáig váratott magára a To the Moon folytatása, a Finding Paradise, ám alkotója, Kan Gao és a mögötte álló kis csapat, a Freebird Games végre bejelentették, hogy mikor jön az újabb könnyfakasztó kaland. A dátumot leleplező trailerrel pedig sikerült kiosztaniuk több fricskát is: egyrészt a még őrültebb dolgokat ígérő folytatásoknak állítanak görbe tükröt, másrészt a loot boxok botrányát sem hagyják szótlanul, de a játéksajtó értékeléseit is újragondolják. Nem is ragozzuk tovább, nézzétek meg, érdemes.  

A Finding Paradise megjelenése december 14-én várható PC-re és Macre. Ha csak fele olyan jó lesz, mint a To the Moon volt, akkor minket már megnyertek vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)