Hirdetés

Final Fantasy X/X-2 HD Remake - PC-re is érkezik, előbb, mint hinnéd

|

Már évek óta pletykálják, hogy a Square Enix remakje PC-re is jön, és most be is igazolódtak a pletykák. Még a héten végigjátszhatjuk a klasszikust.

Hirdetés

Egy évvel a PlayStation 4-es megjelenés után végre PC-re is megkapjuk a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster kiadását. Mindkét játék tartalmazni fog japán szinkront és angol feliratot az autentikus élményért.

Akárcsak a PS4-es verzió, a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PC-re is felturbózott grafikával érkezik. Ha még nem volt szerencséd Spira világának felfedezéséhez, akkor ez lesz a legjobb alkalom.

A hivatalos megjelenés május 12-én esedékes, tehát most csütörtökön. A játék egyébként jelenleg PlayStation 3-ra és PlayStation Vita-ra is elérhető.

Aki játszott már a felújított verzió PS4-es kiadásával, az mesélje el, hogy hogy tetszett neki az új verzió a kommentekben, a PC-sek pedig készüljenek, nem lesz rossz ez a hét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)