Hirdetés

Fire Emblem: Three Houses - megvan, mit tartalmaz majd az Expansion Pass

|

A bónusz tartalmak mellet egy lunatic nehézségi fokra is számíthatunk a közeljövőben.

Hirdetés

Küszöbön a Fire Emblem: Three Houses megjelenése, úgyhogy a fejlesztők elárultak néhány dolgot arról, hogy milyen tartalmak érkeznek majd hozzá indulás után.

Hirdetés

A Fire Emblem sorozatért felelős Genki Yokota szerint érkezik majd egy Expansion Pass, ami jó pár mellékküldetésen kívül egy új karakterrel is bővíti majd a repertoárt. Azt hangsúlyozta, hogy a fő sztorihoz nem ad majd hozzá a bővítőcsomag, ami azért jó hír, mert a Fire Emblem Fatesben a történet egy részét csak akkor játszhattuk végig, ha megvettük hozzá a fizetős DLC-t.

Ezzel együtt bejelentették, hogy érkezik majd egy lunatic nehézségi fok is, amit a legtapasztaltabb játékosoknak ajánlanak és egy ingyenes frissítéssel kerül majd a játékba. A Fire Emblem: Three Housest holnaptól kaparinthatjuk meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)