Hirdetés

Fire Emblem: Three Houses - több mint 200 órányi kalandra számíthatunk

|

Hosszú játékórákra elmerülhetünk majd a legújabb Fire Emblem változatos világában.

Hirdetés

Már csak néhány hetet kell várni a Fire Emblem: Three Houses megjelenésére, és a fejlesztőcsapat gondoskodott arról, hogy kellő izgalommal teljen ez az idő. Toshiyuki Kasukihara, a  játék rendezője a Japan Expo 2019-en elmondta, hogy várhatóan akár több mint 200 órát is belepakolhatunk a többféle befejezéssel is kecsegtető Three Housesbe. 

Hirdetés

Kasukihara megjegyezte, hogy ő nagyjából 80 óra alatt ért a sztori végére úgy, hogy a három közül egy ház történetét teljesítette, és természetesen nem ugrott át beszélgetéseket és átkötő videókat sem. A Fire Emblem: Three Houses Fódlan kontinensén játszódik, rengeteg karaktert vonultat fel, és a játékosok döntései alapján fog alakulni a végkifejlet is. Legutóbb az E3-on mutattak be új trailert a játékról, ha ez esetleg kimaradt volna, alább megnézhetitek.

A játék július 26-án fog megjelenni Nintendo Switchre. Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)