Hirdetés

Fire Emblem Warriors - Nintendo Switchre és 3DS-re is érkezik

|

Nemcsak a Fire Emblem Warriors kapcsán derültek ki új információk, hanem azt is elárulta a Nintendo, hogy több új játékkal bővítik a szériát.

Hirdetés

A Fire Emblem Nintendo Direct nevezetű előadás során a Nintendo elárulta, hogy az idén ősszel várható Fire Emblem Warriors nem csak Nintendo Switchre, hanem New 3DS-re is megjelenik.

A Fire Emblem Warriors egy új előzetest is kapott, amit fentebb ti is megnézhettek, de nem ez volt a prezentáció egyetlen izgalmas pillanata. Az is kiderült ugyanis, hogy már javában folynak egy újabb Fire Emblem játék fejlesztési munkálatai is folynak. Ez a Warriors mellékszállal szemben egy teljes értékű folytatás lesz érkezésére valamikor 2018 során kell számítani.

Mindezeken felül az is kiderült, hogy a Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia 2017. május 19-én debütál Nintendo 3DS-en, továbbá a Fire Emblem Heroes nevű mobilos címet is bejelentették, ami február 2-án válik ingyenesen elérhetővé iOS-en és Androidon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)