Hirdetés

Visszatér a Fire Pro Wrestling széria?

|

Úgy néz ki, hogy a virtuális birkózók egyik kedvenc sorozata új címmel fog befutni hamarosan.

Hirdetés

A Spike Chunsoft fellőtt egy teaser oldalt, amin jelenleg egy nagyon rövidke Fight!! című videó és egy Twitter link található, ami SC_Prowrestling néven fut. Minden jel arra mutat, hogy a 2012 óta elhanyagolt sorozat most új epizóddal tér vissza.

A stúdió Twitter profilja szerint valami történni fog március 2-án San Franciscoban, ez a valami pedig jó eséllyel a projekt hivatalos bemutatója lesz. Ha az Egyesült Államokba viszik a játék bejelentő műsorát, akkor már szinte biztos, hogy egy olyan címről van szó, ami nyugati megjelenést is kap.

A Fire Pro Wrestling egy régi birkózó játéksorozat, aminek első része tette híressé Suda51-et. A széria legutóbbi része egy Xbox Live Arcade borzalom volt, ahol az avatároddal küzdhettél elképesztően bugyuta módokon, nyilván itt fulladt ki minden. De azóta volt idő pihenni, újult erővel lehet készíteni valami jobbat, szebbet, acélosabbat, igény éppenséggel lenne rá.

Szerintetek is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)