Hirdetés

Fire Pro Wrestling World - PS4-en is megveti a lábát a pankráció

|

A virtuális pankrátorok kedvenc sorozatának új címe, a Fire Pro Wrestling World még idén befut a Sony jelenlegi generációs konzoljára is.

Hirdetés

A Steamre már 2017. júliusában felkerült a Fire Pro Wrestling World Early Access változata, majd decemberben megjelent a teljes változat is, de ezzel még nem ért véget a játék pályafutása. 

Hirdetés

A tokiói Great Pro Wrestling Festival 2018 eseményen jelentette a Spike Chunsoft, hogy a régi pankrátorjáték legújabb felvonása a PC után PlayStation 4-re is elérhető lesz, méghozzá 2018 nyarától. A stúdió egyúttal megerősítette a New Japan Pro-Wrestling szervezettel való együttműködésüket, amelynek köszönhetően a NJPW pankrátorai bekerülnek a játékba.

A fejlesztők azt ígérik, hogy lesz egy sztorimód is, amelyben a játékos egy új karakterrel szállhat ringbe, hogy megnyerje az IWGP nehézsúlyú bajnokságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)