Hirdetés

Firefall - szünetel a PvP mód

|

A fejlesztők szeretnék teljesen újragondolni a játék PvP módját, hogy az a lehető legjobb élményt nyújtsa a játékosoknak.

Hirdetés

Habár már régóta elérhető a Firefall, a játék központját alkotó PvP mód rengeteg változáson ment keresztül ez idő alatt, és a csapat még most sincs megelégedve azzal, ahogy a játék jelenleg működik, így egy ideig ez a mód szünetel, hogy újragondolhassák az egészet.

A Red 5 Studios vezérigazgatója, Mark Kern egy nyílt levélben osztotta meg a döntés mögötti főbb okokat a rajongókkal. Elmondása szerint nem csak a sok változtatás, vagy az eSport-ra való nagyobb figyelem az, ami elidegenített sok (főleg kezdő) játékost a PvP módtól, de a PvE-vel szemben támasztott igények miatt is kevesebb figyelmet tudtak fordítani a játékmódra. 

"Újra összeülünk, és újragondoljuk az egészet, hogy egy olyan PvP rendszerrel álljunk elő, amit mindenki élvez. Jelenleg még nincsenek határidőink erre, de a közeljövőben kikapcsoljuk a PvP-t a játékban, amiről úgy érezzük, nem képviseli a Firefall-t megfelelően. Ha játék ezen része készen áll, újra fogjuk indítani."

Nagyon merész lépés a fejlesztés ilyen szakaszában visszatérni a tervezőasztalhoz, de mindenképpen dicséretes, hogy hajlandók ekkora kockázatot vállalni a játékosok érdekében. 

Ti játszátok a Firefall-t? Mit gondoltok, mivel tudná a csapat egy kicsit lecsiszolni a PvP-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)