Hirdetés

Firewatch - amit lefotózol, azt kinyomtattathatod

|

Egy nagyon érdekes lehetőségnek köszönhetően egy fotóalbumnyi csodálatos tájképet kaphatunk kézhez a Firwatch végigjátszása után.

Hirdetés

A Firewatch ma megjelent PC-re és PlayStation 4-re, és bár mindkét verzió nagyrészt megegyezik, egy apró, viszont nagyon laza lehetőséget csak a PC-sek kaptak meg. Innentől apró spoilerek következnek, melyek nem lőnek le semmit a sztoriból, de akit zavar az ilyesmi, az most forduljon el.

Nagyjából történet közepén találunk egy kamerát, és ha addig még nem untuk meg a gyönyörű környezet printscreenelését, akkor azzal csinálhattok fotókat a játék során. Hank és Delilah hangosan meg is jegyzi, hogy érdemes lenne azt használni. Nem poénból mondják: ha végigjátszod a történetet, akkor a játék végén kiexportálhatod az azzal készített fotókat, és nem ez a legjobb része. Ha kéred, akkor elő is hívják neked, majd el is postázzák a címedre az elkészült képeket.

A világ bármely pontjáról meg lehet rendelni az elkészült fotókat, és 15$-nak megfelelő valutát kell fizetni mindenhol. Persze attól függően, hogy honnan kérted, akár hónapokig is eltarthat mire megkapod a szállítmányt, de ettől nem lesz kevésbé laza a dolog.

Arra, hogy ezt miért nem lehet megcsinálni a PS4-es verziónál, azt válaszolták a fejlesztők, hogy a fotós funkció a saját szervereiken megy át, és mivel a PlayStation 4-hez kapcsolódó szolgáltatásokat ők nem befolyásolhatják, így egyelőre csak PC-n működhet ez. Ettől függetlenül nincs kizárva, hogy a jövőben a PS4 fotókat is elő lehet majd hívatni, de ahhoz hosszas tárgyalásokra lesz még szükség.

Lesz köztetek olyan, aki a játék végeztével kikéri majd a fotóit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)