Hirdetés

Firewatch - a fejlesztőket is meglepték az eladások

|

A Campo Santo szerint a Firewatch eladásai jól alakulnak - jobban is, mint várták. Jöhet a pezsgőbontás.

Hirdetés

A Campo Santo első játéka, a Firewatch akár egy hosszabb délután alatt végigjátszható, viszont a hangulata és a látvány magával ragadóak, ami önmagában is elég a sikerhez.

A stúdió Twitteren megosztott bejegyzése szerint a Firewatch sikere a legvadabb elképzeléseiket is túlszárnyalta, és már alig várják, hogy elkészíthessék a következő projektjüket, bármi is legyen az: 

Bár a Campo Santo nem árulta el, hogy egészen pontosan mennyi példány talált gazdára a Firewatch-ból, a SteamSpy információi szerint megközelítőleg 190 ezer példányt sikerült eddig a játékból értékesíteni, de ebbe nyilvánvalóan nem számítanak bele a PlayStation 4-es eladások. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)