Hirdetés

Negatív értékelések özönét kapja a Firewatch a PewDiePie ügy óta

|

Felháborodott rajongók seregei kezdték el bombázni a játékot annak ellenére, hogy a többségük soha nem is játszott vele.

Hirdetés

A heti internethisztit PewDiePie szolgáltatta, aki egy stream alatt elszólta magát. Rasszista kifejezései miatt a Campo Santo levetette a YouTuber minden Firewatch videóját, amit viszont Pewds rajongói nem vettek jó néven. Annak ellenére, hogy maga Felix is úgy érezte, hogy hibát követett el, a nézői mégis a Campo Santót hibáztatják.

Hirdetés

A Firewatch 2016 elején jelent meg és 25 000 Steam értékelés alapján nagyon pozitív átlagot kapott. A sajtó is szerette a cuccot, most mégis "mixed" áll a közelmúltbéli értékelési átlagnál. Nem nehéz kitalálni miért:

- "A fejlesztők a cenzúrát támogatják, én nem."
- "Az hogy a fejlesztők PewDiePie után mentek, nagyon szánalmas. Inkább raknák rendbe a szar játékukat. Legrosszabb sztori valaha."
- "Ez az egyik legszebb játék. Rövid, de elképesztő. Behúz és megtart elejétől a végéig. Ettől függetlenül negatív az értékelésem, mert a fejlesztők rinyálós kisbabák, akik videókat vetetnek le sértő szavak miatt."

A PCGamer újságírója ránézett a legutóbbi 50 értékelő profiljára, és ezek közül 43 0 órát játszott az elmúlt két hétben. Azok akik játszottak a játékkal, ugyancsak nem töltöttek el vele többet egy óránál.

Nyilván ez túl nagy hatással nem lesz a Campo Santóra, már csak azért sem mert a Firewatch már bőven átlépte az egymilliós eladási számot. A siker már megvolt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)