Hirdetés

Firewatch - dobozosan is megjelenik az év egyik legszebb játéka

|

A Firewatch képében emlékezetes játékot készített a Campo Santo, olyat, ami helyet érdemel a gyűjtők polcán. A jelenleg csak digitálisan elérhető cím hamarosan dobozosan is beszerezhető lesz.

Hirdetés

Éppen pár napja kaptuk meg az egy ideje már magyarul is játszható Firewatch új játékmódját, máris itt a következő pozitív hír a Campo Santo csapatától. 

A stúdió Twitteren jelentette be, hogy a Firewatch PlayStation 4-es változata dobozos formában is megvásárolható lesz a Limited Run Games jóvoltából, de csakis erről tettek említést, így a PC és az Xbox One platformok valószínűleg most kimaradnak: 

A Campo Santo egyelőre nem árulta el, hogy pontosan mikor számíthatunk a kézzel fogható, PS4-es Firewatchra, de azt azért hozzátették, hogy még idén érkezhet.

Mi rendkívül örülnénk neki, ha a csapat következő projektje a Firewatch folytatása lenne, persze már nagyon várjuk a filmváltozatot is. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)