Hirdetés

Firewatch - sétálj végig Wyoming vadonján (videó)

|

A nagyobb világgal bíró játékokon rendszeresen végigsétáló YouTuber a Firewatch térképén is elment az egyik végponttól a másikig, a túrát pedig egy gyönyörű videón nézhetjük meg.

Hirdetés

Miután a héten elrajtolt a rendkívül tehetséges Campo Santo első játéka, a Firewatch, végre mi magunk is megtapasztalhattuk, milyen a játékban végigsétálni a gyönyörű wyomingi vadon tájain. A sztorit végigjátszva viszont rájöhettünk arra is, hogy a játék világa bár nem éppen kicsi, azért nem érdemes mondjuk a Fallout 4-hez hasonlítani.

A játékok térképein előszeretettel keresztülsétáló Conor Kerney ugyanis a Firewatchban is megtette szokásos sétáját a pálya egyik végéből a másikba, amire a sztori során annak ellenére nem kerül sor, hogy a túrázás teszi ki a játékmenet legnagyobb részét. Mint kiderült, a bejárható terület legdélebbi pontjától eljutni a legészakibb részre mindössze 14 percig tart, azzal együtt, hogy a főszereplő Henry a nehezebb terepen való túrázáskor elég lassú animációkba is kerül. Emiatt szokásával ellentétben nem Conor nem is gyorsította fel a videót, így teljes pompájában élvezhetjük mi is a kirándulást.

A Firewatch világának zártsága egyébként elsőre meglepő lehet, de a készítők így érték el, hogy a több mint két hónapig az erdőben szolgáló Henryhez hasonlóan a játékos is megismerje a játék végére a Two Forks névre hallgató erdőrészt.

Ti próbáltátok már a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)