Hirdetés

Firewatch - egy hosszabb délután alatt végigjátszhatjuk

|

Konkrét információk érkeztek arról, hogy mennyi lesz a Firewatch átlagos játékideje. Biztosan nem ez lesz az a játék, amit hosszú heteken át fogunk nyüstölni.

Hirdetés

A Campo Santo kalandjátéka a jelenlegi tervek szerint egy hónap múlva érkezik, éppen ideje hát, hogy szó essen arról, mennyi időt tölthetünk el a festői szépségű Wyoming erdős vadonjában. A játék egyik fejlesztője most erről is beszélt.

A dizájner és programozó Nels Anderson nemrégiben egy interjú keretein belül válaszolt a Firewatch tényleges hosszát illetően feltett kérdésekre. Elmondása alapján a játék teljesítésének átlagos ideje nagyjából öt és hat óra közé tehető. Ugyanakkor lesz sok helyszín, melynek meglátogatása nem kötelező, így az opcionális kalandokkal még megtoldható pár órával ez az igencsak rövidke játékidő. Anderson szerint a Firewatch-ban eltöltött idő nagyjából egy filmtrilógia vagy egy televíziós minisorozat hosszával egyenlő. A játékból korábban már mutattunk egy 17, illetve egy 20 perces gameplay videót

A Firewatch tervezett megjelenési dátuma február 9. A játék PC-re és PlayStation 4-re érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)