Hirdetés

Firewatch - az új móddal szabadon felfedezhetjük a rengeteget

|

Ha esetleg valaki arra vágyott volna a Firewatch befejezése után, hogy kicsit még barangolhasson a helyszínen, az nagyon fog örülni az új játékmódnak.

Hirdetés

A Campo Santo olyat alkotott legelső játékával, amellyel bevéste magát a játékosok emlékezetébe, ráadásul már formálódik a Firewatch filmváltozata is, mely szintén gondoskodni fog róla, hogy ne felejtsük el az alapanyagot. 

A Firewatch játékmenetében egy tűzfigyelőt irányítunk a wyomingi vadonban, ami gyönyörű környezetet biztosít az izgalmas kalandhoz (nyáron már azt is megnézhettük, milyen lenne a játék valós helyszínekkel). Sok játékos érezte azt a sztori lezárása után, hogy még szívesen lődörögne egy kicsit a fák között, élvezve a kilátást, de ezt eddig nem tehették meg. A Campo Santo azonban most kiadott egy vadonatúj játékmódot, a Free-Roamot, ennek köszönhetően az összes elérhető területet felfedezhetjük anélkül, hogy bármilyen feladatot követnünk vagy teljesítenünk kellene. 

A 24 órás, dinamikus napszakváltakozással felvértezett Free-Roam mód csakis akkor válik elérhetővé, ha valaki teljesítette a történetet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)