Hirdetés

Firewatch - igazi horror a TPS nézet

|

Nem véletlenül lett a Firewatch egy first-person nézetű játék. Most belepillanthattok, milyen lenne a TPS-mód, de készüljetek fel a legrosszabbra!

Hirdetés

A PC-re és PlayStation 4-re megjelent Firewatch egy igazán különleges játék, mely a lebilincselő történet mellet mesés látványvilággal büszkélkedhet. Most a fejlesztésében résztvevő egyik művész megmutatta, mi lenne ha picit távolabb csúsztatnánk játék kameráját.

Olly Moss, a Firewatch-ért felelős egyik művész rémálmokba illő videókat posztolt a Twitterre. Ezeken a játék főhőse, Henry látható olyan módon, ahogy a grafikus motor lerendereli őt. Amikor FPS nézetben Henry a kamera elé emeli a kezét (ezáltal nagyobbnak kell, hogy tűnjön a végtag), valójában az egész kézfeje óriási méretűre nő.

Ha ez még nem rémített meg benneteket, akkor lessétek meg a többi felvételt is, melyekkel Moss tovább ijesztgette a játék rajongóit. Henry élettelen, fehér szemei valóban hátborzongatóak, az viszont imádni való, hogy a készítők még a hátizsákot is rápakolták a karakterre.

Ti egyébként kipróbáltátok már a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)