Hirdetés

Firewatch - nyomtasd ki a játék térképét

|

Mostantól nemcsak a játékban nézegethetitek Wyoming térképét, hanem ki is teríthetitek azt az asztalra.

Hirdetés

Apróbb hibái ellenére a többség egyet ért abban, hogy a Firewatch egy remek játék. Sokan annyit bámulták már a játék térképét, hogy csukott szemmel is be tudnák járni a parkot, de ha nektek ez még nem megy, akkor most itt egy kis segítség.

A rajongók addig rágták a játékot fejlesztő Campo Santo fülét, mígnem a srácok belementek, hogy külön is elérhetővé tegyék a játék térképét, így ha valaki szeretné azt beállítani háttérképnek, bekereteztetni a falon vagy egyszerűen csak kiteríteni maga elé, miközben játszik, az mostantól megteheti.

A térképből két különböző változat készült, egy letisztult és egy textúrázott változat, így mindenki eldöntheti, hogy melyiket szeretné. A nagy felbontású képeket innen tudjátok letölteni. Ennek köszönhetően mostmár akár ketten is tolhatjátok a játékot, ha kikapcsoljátok in-game a GPS-t és megkértek valakit, hogy navigáljon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)