Firewatch - négy videón láthatjuk, mennyire jó lesz

|

A Campo Santo első játékának legalább két eleme teljesen magával ragadó: az egyik a párbeszéd, a másik a látvány. A most érkezett videók is ezeket emelik ki.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

A februárban megjelenő Firewatch alapvetően talán kalandjátéknak sorolható be a legjobban. Nagyrészt az a feladat, hogy a Yosemite Nemzeti Park erdeit járva utánajárjunk mindenféle furcsa és tök szokványos eseményeknek, miközben walkie-talkie-n tartjuk a kapcsolatot egy Delilah nevű lánnyal.

A párbeszédek során több opcióból választhatunk, és az, hogy melyikre bökünk rá, befolyásolja a kapcsolatunkat Delilah-val. Ő és a főszereplő folyamatosan cukkolják egymást, de ami a legcsodálatosabb: néha a tűzről, néha meg egy instant illemhelyről beszélgetnek, és mind a megírt párbeszédek, mind azok előadása fantasztikus. Az elsőben például próbálnak nevet találni egy tűznek:

Itt a főszereplőnek le kell ereszkednie egy meredek hegyoldalon. Itt is tök természetesen dumálnak, amikor...

Nos, ez magáért beszél.

Itt pedig gyönyörködhetünk a tájakban.

A Firewatch február 9-én jelenik meg PC-re, Mac-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!