Hirdetés

Firewatch - hatalmas frissítéssel jön az Xbox One port

|

Fél évvel a megjelenés után az Xbox One-os játékosok is felfedezhetik a lélegzetelállító wyomingi vadasparkot, a legnagyobb rajongók pedig a kulisszák mögé is bekukkanthatnak.

Hirdetés

Februárban jelent meg az év egyik legjobb sztorijával felvértezett kalandjáték, a Firewatch, ami azonnal belopta magát a PS4-es és PC-s játékosok szívébe. A Microsoft konzolja akkor kimaradt a szórásból, de a Campo Santo csapata most nekik is elhozza az élményt.

A Firewatch Xbox One-os változata szeptember 21-én jelenik majd, de ugyanezen a napon a többi platform is kap egy méretes frissítést. Az ingyenes csomagba bekerülő Commentary Mode-nak köszönhetően a játékosok több mint 100 állomást járhatnak végig, amelyekből megismerhetik a játék fejlesztésének kulisszatitkait.

Emellett egy másik játékmód is érkezik, amelynek köszönhetően teljesen szabadon bejárhatjuk a vadasparkot, hogy felfedezzük annak legféltettebb titkait is. Az Xbox One-osok ezt már a megjelenéskor megkapják, a többieknek valószínűleg néhány hetet kell rá várniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)