Hirdetés

First Assault - már mindenkinek elérhető a Ghost in the Shell játék

|

A Ghost in the Shell lövölde bekerült az Early Access rendszerbe, így már bárki bevásárolhatja magát a béta tesztbe.

Hirdetés

A meglehetősen rövid címmel megáldott Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online a mai naptól mindenki számára elérhető az Early Access rendszer keretein belül. Ha kifizeted az 5 eurós beugrót, akkor már most elkezdheted a lövöldözést.

Ugyan a játék a megjelenése után ingyenesen játszható lesz, egyelőre fizetned kell, ha nem voltál elég szerencsés ahhoz, hogy bekerülj a zárt bétatesztre.

A játékban jelenleg három játékmód van (Team Deathmatch, Terminal Conquest, Demolition), 5 térkép (az anime rajongóknak ismerős helyszíneken), és egy kezdetleges augment és fejlődési rendszer. A jövőben rengeteg egyedi karakterrel és több tartalommal bővül majd a program.

Megjelenési dátum egyelőre nincs. Ti kipróbáltátok már a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online-t (de jó volt ez most megint leírni, egyáltalán nem megerőltető)?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)