Hirdetés

Fishing Planet - free-to-play szimulátorban horgászhatunk már Xboxon is

|

Eddig csak PC-n és PS4-en volt elérhető a realisztikus horgászós csoda, de mostantól az Xbox tulajok is bedobhatják a csalit.

Hirdetés

Néhány év késéssel ugyan, de végre a Microsoft saját platformján is elérhetővé vált a Fishing Planet, a free-to-play horgászós játék, ráadásul Play Anywhere támogatással, vagyis ha abbahagyjuk a játékot az Xboxon, akkor azonnal folytathatjuk is PC-n.

Hirdetés

A srácok gyönyörű tájakat, kifinomult mechanikákat, több ezer kombinálható csalit, és ultra realisztikus mesterséges intelligenciát ígérnek. Ez utóbbi miatt a Call of Duty-t már kinevettük egyszer, de itt valószínűleg tényleg belerakták a melót a srácok.

A játék valóban nem néz ki rosszul, ráadásul nemcsak egyedül tolhatjuk, hiszen kompetitív multiplayer mód is van benne. Már csak az a kérdés, mennyire harapnak rá a játékosok ennyi késéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)