Hirdetés

Fist of the North Star: Lost Paradise - már az európai piacon is elérhető a demo

|

A Japánban népszerű játék teljes verziójára sem kell sokat várni, de előbb még ingyen kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Volt már kiváló Fist of the North Star játék a múltban, és bízunk benne, hogy a következő is sikert arat.

Hirdetés

A mai naptól már letölthető a Fist of the North Star: Lost Paradise demója az európai PlayStation Store-ból. A játék a Sega egyik legújabb akció-kalandjátéka, amelyet Japánban már március 8-án kiadtak, viszont a nyugati piacokra csak októberben fog érkezni. A Lost Paradise a klasszikus Fist of the North Star mangasorozaton alapul, amelyet eredeti nyelven 1983 és 1988 között publikáltak. Később két anime sorozat is készült belőle, angolra is lefordították, illetve 1995-ben még egy tévéfilmet is gyártottak a történet alapján.

A játékmenet kicsit a Yakuza-sorozatra emlékeztetheti az embert. Hasonlóan sok minijátékot próbálhatunk ki, illetve a harcrendszer is pörgős és szórakoztató. A demo nem foglal túl sok helyet, mindössze 8,72 GB, a stílus rajongóinak vagy a kíváncsi játékosoknak mindenképp érdemes kipróbálni.

A teljes játék október 2-án fog megjelenni. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)