Hirdetés

Five Nights at Freddy's - holnap új játékot jelent be a készítő

|

Még idén megjelenik egy új játék a Five Night at Freddy's alkotójától, holnap pedig megtudjuk, mivel örvendezteti meg a rajongókat Scott Cawthon.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy első néhány játéka nem volt túl sikeres, Scott Cawthon mára kétmilliónál is több eladott példánynál jár és még mindig rengeteget követik a Five Nights at Freddy's szériát. A nem teljesen sima megjelenést átélő RPG spinoff kiadása és a hatodik rész felfüggesztése után egy kisebb projektbe fogott az ünnepekre ismét kiad egy új játékot.

Hirdetés

Cawthon nemrég az utolsó fő epizód, a Sister Location Steam-oldalára írt egy posztot, ami szerint még idén, az ünnepi szezonra összeállít egy kisebb játékot, hiszen "nem hajlandó" hagyni, hogy egy teljes év új játék nélkül teljen el. A Five Nights at Freddy's ötletgazdája azóta fel is lőtt egy teasert a weboldalára, ami alapján úgy tűnik, egy korábban csak viccként feldobott ötletét valóra váltja és egy olyan játékkal rukkol elő, amiben egy pizzériát kell üzemeltetnünk. Az egyszerű, pixeles karaktereket felvonultató teaser kép alapján semmi világmegváltóra nem számítunk, de holnap megtudjuk, miről is van szó.

Ti követitek még a szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)