Hirdetés

Five Nights at Freddy's: Sister Location - egy kép árul el új infókat

|

Frissült Scott Cawthon, a Five Nights at Freddy's széria alkotójának hivatalos weboldala, a most felkerült kép pedig elindította a találgatásokat, sőt az oldal forráskódja és sok érdekességet rejt.

Hirdetés

Sister Location alcímmel készül a legújabb Five Nights at Freddy's játék, amiről már egy meglehetősen para előzetest is tudtunk nektek mutatni. Most egy új kép került fel a fejlesztő weboldalára, amin egy igencsak érdekes mondat látható.

"There's a little of me in every body." - olvasható az alábbi képen, ami annyit tesz, hogy "Minden testben van egy kevés belőlem". Bizony, nagyon érdekes, hogy az "every body" külön van írva, így nem "mindenki", hanem "minden test" lesz belőle. Vajon mit jelenthet ez egészen pontosan? 

Egy Five Nights at Freddy's játék esetében nem meglepő, hogy újabb információmorzsákra bukkantak a rajongók a weboldal forráskódját böngészve. A Dawko néven tevékenykedő youtuber szerencsére összeszedte az adatbányászok által felállított teóriákat, fent meg is nézheted, hogy mire jutottak a rejtett információmorzsák alapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)