Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - indul a Fix PUBG kampány

|

A PUBG fejlesztői indítottak egy új weboldalt, ami gyakorlatilag egy hatalmas menetterv a következő néhány hónapra.

Hirdetés

Tavaly december óta sem sikerült helyrerakni a PlayerUnknown's Battlegrounds számtalan technikai problémáját. A játék nagyon szórakoztató tud lenni akkor, amikor működik, csak ugybár nem mindig működik.

Hirdetés

A PUBG közösség nagy lendülettel szokta spammelni a Fix PUBG szlogent, amit a fejlesztők most a mellényükre tűztek. Elindítottak ugyanis egy weboldalt ezzel a címmel, ami gyakorlatilag hónapokra lebontva tartalmazza a csapat terveit a technikai hibajavításokkal kapcsolatosan.

A Fix PUBG egy több hónapos kampány lesz, a végén pedig remélhetőleg egy működő, szépen futó, és természetesen mindenféle bugoktól mentes játékot kapunk. Akit érdekelnek maguk a konkrét tervek azok itt találják a Fix PUBG oldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)