Hirdetés

Fizetnél-e, hogy részt vegyél a Far Cry forgatásán?

|

Ha a címbeli kérdésre van, aki igennel válaszolt, akkor gyorsan figyelmzetetem a bátor jelentkezőt, hogy a film Uwe Boll gondozásában készül. Persze ha valakit ez sem rettent el, akkor most itt a hatalmas lehetőség, hogy betörjön a filmiparba.

Hirdetés

Uwe Boll - vagy a stúdiója - ugyanis azt a képtelen ötletet találta ki, hogy egy "szerencsés" jelentkezőt meginvitálnak a Far Cry film kanadai forgatására, ahol találkozhat a szereplőkkel, megnézheti a helyszínt, láthatja magát A Rendezőt, sőt statisztaként szerepelhet is a moziban (és a neve feltűnik mind a stáblistán, mind a film IMDb adatlapján). A lehetőséget pedig nem kisorsolják, vagy egyéb csacska szerencsejátékon ajánlják fel nyereménynek, hanem nemes egyszerűséggel az eBay-en árverezik el.
Az ötlet igazán eredeti, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy hány különböző ok miatt született holtan az egész koncepció:

1. Egyes helyeken a statisztáknak fizetnek a szereplésért és nem fordítva :)
2. Ha van, aki fizetne egy forgatás megtekintéséért, akkor sem lehet benne annyi perverzió, hogy egy Boll-mozi legyen a választottja.
3. Az árverés 2500 Euróról indul (cirka 600.000 forint)
4. És ezután az igazi pofátlanság: az ár nem tartalmazza az utazás és a szállás költségeit, de kérésre szívesen adnak jó szálloda-tippeket a jelentkezőnek.

Ilyen feltételek mellett nem meglepő, hogy eddig 0, azaz nulla licit érkezett az ajánlatra. A kíváncsiak itt leshetik meg a hirdetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)