Hirdetés

Itt a Team Fortress 2 Beta!

|

Kis késéssel ugyan, de életre kelt az a játék, amire immáron közel 10 éve várnak a rajongók tízezrei!

Hirdetés

Egészen hajnalig vártam arra, hogy az ígéreteknek megfelelően kijöjjön a Team Fortress 2 béta - gondolhatjátok, hogy semmi nem történt, és még mindig csak annyit ír ki a Steam, hogy "Pre-load complete; unreleased". Ez lényegében csak azért kellemetlen, mert ez volt az egyik extra azon vásárlók számára, akik előrendelik az Orange Boxot. Véleményem szerint persze ki fog jönni mostanság, de akkoris, ez újból nem volt szép a csapattól. Egy "lelkes rajongó" még egy gyors Flash animációt is összerakott, amiben egy szép történelmi áttekintést láthatunk a játék késéseiről és ígéreteiről. Ha érdekel, itt a link.

 

UPDATE: Időközben már élnek a szerverek, úgyhogy... öh... mennünk kell! :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)