Hirdetés

Fizikai muri és matekórai örömök

|

Ma is érdemes alaposabban szemügyre venni játékajánlónk alanyait. Fizikai-logika és területfoglalósdi a menü.

Hirdetés

Az amőba mellett a matekórák és a négyzetrácsos füzetek másik nagy ellensége. Nevét nem sikerült megfejteni (ezeréves történelmünk homályába vész), de ettől persze még széles körben kedvelt játékról van szó. A játékmezőn két pötty közé vonalakat kell elhelyeznünk, a számítógéppel felváltva. Ha nekünk sikerül egy teljes négyzetet befejeznünk, akkor az a mi színünket kapja és nekünk jár a pont. Ha mindez a számítógépnek sikerül, akkor övé a score.  Rendszerint a játék végén gyorsulnak fel az események, mikor már nem tudunk úgy vonalat rajzolni, hogy azzal ne a gépet juttassuk helyzeti előnybe. Ráadásul nagyon jól játszik. 

dots-500.jpg

 * * *

A Dui egy fizikán alapuló logikai játék. Hasonló, mint a szintén remek Totem Destroyer.  Adott egy vagy több tárgy, többnyire egy instabil tákolmány tetején, melyeknek nem szabad a jól láthatóan megjelölt vonal alá kerülniük. Feladatunk, hogy megadott számú elemet vegyünk ki az építményből anélkül, hogy a tárgy és/vagy tárgyak a vonal alá esnének. De ezt már mondtam. 

dui-500.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)