Hirdetés

Fizikára kihegyezett küldetés a GRAW 2-ben

|

A Ghost Recon Advanced Warfighter 2 konzolra már megjelent, ám a PC-s verzió alapvető változtatásai mellett egy különleges pályát is tartogat majd nekünk.

Hirdetés

Az AGEIA PhysX kártya tulajdonosainak eddig kevés játékban volt lehetőségük kihasználni a fizikai gyorsítás lehetőségeit, ám a Ghost Recon Advanced Warfighter már komolyabban is megmutatta, hogy mire is képes a játék. Ennek a programnak a második része még intenzívebben fogja megdolgoztatni a PhysX hardvert, mégpedig egy egyedileg kialakított küldetéssel, amit csak AGEIA kártyával lehet elindítani. Az AGEIA Island nevet kapott pályán gyakorlatilag mindent megvalósíthatnak majd a játékosok, amit csak akarnak. Fákat lehet majd kidönteni, a gránátok krátereket hoznak majd létre, de az épületek sem lesznek biztonságban a robbanószerektől! A felszín teljes mértékben rombolható lesz, arról viszont még nincs információnk, hogy milyen egyéb hardver követelmények mellett lehet majd ezt megvalósítani, azaz milyen VGA szükségeltetik majd a megjelenítéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)