Hirdetés

Among Trees - gyönyörű túlélőjátékot mutatott be egy indie csapat

|

Egyelőre nem sokat tudni az FJRD Interactive bemutatkozó alkotásáról, de az biztos, hogy a látványvilággal már most meggyőztek minket.

Hirdetés

Az utóbbi években a legkevésbé sem volt hiány túlélőjátékokból és valószínűleg a FJRD Interactive alkotása sem fogja a feje tetejére állítani ezt a műfajt, de ha mással nem is, az igényes látvánnyal jó eséllyel ki tudnak majd emelkedni a másolatok tömegéből.

Hirdetés

A csapat kicsi, de élettel teli túlélőjátékként jellemezte az első alkotását, amely az Among Trees címet kapta. A játék lényege, hogy egy erdei kunyhót kell fokozatosan kibővítenünk új szobákkal, amelyek aztán új mechanizmusokat hoznak magukkal. A srácok szerint különféle változatos környezetre lelhetünk majd, miközben élelmet keresünk, fát vágunk vagy éppen vadállatokat próbálunk elkerülni.

A pontos megjelenési dátum egyelőre nem ismert, de azt már tudjuk, hogy milyen hardverre lesz szüksége annak, aki be akarja magát vetni a vadonba:

Among Trees minimum gépigény:

- Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64-bites)
- CPU: Intel Core i5-2400 vagy AMD FX-6300 vagy ennek megfelelő
- 8 GB memória
- NVIDIA GeForce GTX 670 vagy AMD R9 270
- 20 GB szabad tárhely

Among Trees ajánlott gépigény:

- Windows 8.1, Windows 10 (kizárólag 64-bites)
- Intel Core i7-4770 vagy AMD Ryzen 5 1600 vagy ennek megfelelő
- 8 GB memória
- NVIDIA GeForce GTX 970 vagy AMD R9 290X
- 20 GB szabad tárhely

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)