Hirdetés

Flappy Bird - törli a fejlesztő, töltsd le, amíg lehet!

|

Mivel „tönkreteszi az életét”, a Flappy Bird fejlesztője nem kér többé a sikerből, és leveszi a játékot az alkalmazásboltok kínálatából.

Hirdetés

Dong Nguyen egy szerény ember. Nem kér pénzt alkalmazásaiért, nem vágyik a sikerre, sőt, szeretné, ha most már inkább mindenki békénhagyná.

A Flappy Bird is ingyenes, mégis napi 11 milliót hoz neki. Számára viszont vannak dolgok, amik a pénz felett állnak - először az őt szüntelenül kérdezgető újságírókból lett elege, majd a pozitív és negatív kritikák elszaporodását nem bírta már tovább. Mint azt az alábbi tweetben elmondta, a játék „tönkreteszi egyszerű életét”, ezért utálja.

Nem sokkal ezután egy újabb tweetet tett közzé, melyben közölte, hogy onnantól számítva 22 óra múlva leveszi a Flappy Birdöt az App Store-ból, a Google Playről, mert „nem bírja már tovább”.

Nem jogi problémák miatt döntött így, pusztán személyes okok állnak a háttérben. Aki már letöltötte a játékot természetesen továbbra is játszhat, viszont érdemes sietni, mert nem tudni, mikortól lesz elérhetetlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)