Hirdetés

Készül a következő FlatOut játék, de gyakorlatilag már most temethetjük

|

A FlatOut sorozat 2016-ban folytatódik, de ismét nem a Bugbear Entertainment segédletével. Tudjuk, ki fejleszti, és nagyon nem vagyunk boldogok.

Hirdetés

A FlatOut 2 a kétezres évek egyik legjobb autós játéka volt, nem csak egyedül, multiban is több órát öltünk bele, színt vitt a LAN-partik FPS-központú tematikájába.

A Bugbear tudott valamit, de a sors úgy hozta, hogy a jogok a Strategy Firsthöz kerültek, akik a Team6 Game Studiosszal hozták el a méltán elfeledett harmadik részt, és 2011 óta újra pihen a széria. A kiadó viszont úgy érezte, itt a folytatás ideje, és a "többmillió dolláros projektet" arra a Kylotonn Entertainmentre bízta, aminek legjobb játéka a 62-es Metascore-ral rendelkező Speedball 2, de idén már megörvendeztettek minket a Motorcycle Clubbal, ami 26-os átlagával jelenleg az év második legrosszabb játéka. És ők készítik a WRC 5-öt is, amit a közepesen jó, de inkább jó mint rossz játékokat gyártó Milestone-tól vettek el.

A kiadó egyébként szeretné, ha mindenki, aki a FlatOut széria rajongója, segítené őket a fejlesztésben. Az új FlatOut PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, meglátjuk, hogy sikerül, de akik az első két részt szerették, inkább a Bugbear-féle Wreckfestre figyeljenek, az lesz majd az igazi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)