Hirdetés

FlatOut 4: Total Insanity - képek a sorozat következő részéből

|

Végleges címet és újabb fejlesztőket kapott a FlatOut sorozat folytatása, amit a kiadó nagyon szeretne nem elrontani, ezért a rajongók segítségét kéri.

Hirdetés

Júliusban jelentette be a Strategy First, hogy egy csúnya bukás után újra megpróbálkozik a FlatOut széria újraélesztésével, de akkor még csak néhány, egyáltalán nem bíztató részletet árult el.

Ma megtudtuk, hogy a FlatOut 4: Total Insanity a Tiny Rebel Games, a Strategy First és a Kylotonn Games együttműködéséből születik meg jövőre (persze megérdemelnek egy újabb esélyt, de nem szabad elfelejteni, hogy a Kylotonn legutóbbi játéka, a Motorcycle Club borzasztó lett) PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A Tiny Rebel olyan fejlesztőkből áll, akik a GTA sorozat, a Midnight Club, a BioShock és a Borderlands egyes részein dolgoztak, ami azért némileg bíztató. A kiadó elsőként azt szeretné megtudni a rajongóktól, melyik az a klasszikus pálya, amit viszontlátnának a játékban. Ezzel együtt megérkeztek az első képek is, amik hangulatukban ugyan felidézik az első részeket, de ez még nem garancia arra, hogy élményben is hasonlót kapunk. A lényeg, hogy akármennyire is jól néz ki vagy jól hangzik, ne éljük bele magunkat nagyon, és akkor nem lesz nagy a csalódás, ha rosszul sikerül - viszont nagy lehet az öröm, ha jól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)