Hirdetés

PC-re is jön a FlatOut 4: Total Insanity

|

A konzolos változatoknál valamivel később, de PC-re is megérkezik a FlatOut 4: Total Insanity, a port kapcsán pedig egy dícséretes feature-t is bejelentettek a készítők.

Hirdetés

Nemrég megérkezett a FlatOut 4: Total Insanity első videója is, akkor pedig némileg meglepődve konstatáltuk, hogy a PS4-es és Xbox One-os változatok mellett PC-re nem erősítette meg a játék érkezését a Kylotonn Games és a Strategy First. Ezt most, két héttel később pótolták.

Míg a konzolos verziók rajtját márciusra tűzték ki, a PC-s változatot csak áprilisra ígérik. A feature-ök tekintetében valószínűleg ugyanarra számíthatunk, mint a FlatOut 4: Total Insanity konzolos változataiban, mindenesetre azt megtudtuk, hogy PC-n nem csak online, hanem helyi többjátékos módra is készülhetünk, ami mindenképp kellemes meglepetés.

Ti örültök a PC-s port megerősítésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)