Hirdetés

FlatOut 4: Total Insanity - nem néz ki rosszul, de van egy rossz hírünk

|

Folytatódik a FlatOut sorozat, mely a negyedik résszel visszatér a gyökerekhez, és a versenyzés mellett kaszkadőrmutatványokkal is szórakoztathatjuk magunkat.

Hirdetés

Sokunk számára volt emlékezetes a FlatOut sorozat első két része. Ugyanannyira szerettünk versenyezni, mint kilőni a sofőrt a száguldó autóból, hogy egy céltábla közepén landoljon, vagy minél magasabbra repüljön. 

Aztán a széria valahogy kikerült a Bugbear kezéből, és csak erősen felejthető játékok jöttek a következő években. Míg az eredeti fejlesztőcsapat már vadonatúj játékán, a Wreckfesten dolgozik (ami valahogy nem akar elkészülni, de ez más téma), a negyedik rész a Kylotonn stúdiójában készül, és ugyan a csapat eddigi játékait (Motorcycle Club, WRC 5, és jó pár feljethető apróság) ismerve nincsenek nagy reményeink, az első videó alapján nem is néz ki rosszul. 

A FlatOut 4: Total Insanityben 20, rombolható pályán versenyezhetünk, 3 játékmódot (Deathmatch, Capture the Flag és Survivor) játszhatunk egy arénában, az Assault módban lövöldözhetünk egymásra, vagy hat klasszikus kaszkadőrmutatványt gyakorolhatunk, melyek alapja az, hogy kirepítsük a sofőrt a szélvédőn.

Az egyetlen probléma, hogy PC-re nem jön, márciusban csak PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg. Nem úgy tűnik, hogy volna tervben port, de reménykedjünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)