Hirdetés

Flower - a megjelenés 10. évfordulójára PC-re is kijött az indie klasszikus

|

A 2009-ben PS3-ra megjelenő játék fejlesztői évfordulós meglepetésükkel a PC játékosoknak okoztak örömet.

Hirdetés

A szakmai körökben nagy elismerésnek örvendő Flower február 12-én ünnepelte 10. születésnapját. A játékot több lap is az év indie játékának válaszotta 2009-ben és a Smithsonian beválogatta az állandó játékok kollekciójába.

Hirdetés

Az eredetileg PS3-ra megjelenő játék gyönyörű grafikájával, magával ragadó hangulatával és gördülékeny játékmenetével azokat a játékosokat célozza, akik nem feltétlenül a feszültséget keresik egy játékban, viszont értékelik a művészi ambíciót.

Eddig csak a Playstationön vagy IOS-en érezhettük, hogy milyen egy virágszirmokat sodró szellő képében megújítani egy idilli tájat, azonban a játékot fejlesztő thatgamecompany most a PC játékosok számára is elérhetővé tette alkotását. A 2009-es indie sikert Steamen, GOG-on és Epic Games Storeon keresztül is megszerezhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)