Hirdetés

Flux Caves - ha valami könnyeddel játszanál a hétvégén, ezt próbáld ki!

|

Megjelent egy magyar fejlesztésű puzzler, melyben egy idegen bolygó csővezetékét kell megjavítanunk.

Hirdetés

Ilyen jó időben kár volna nem kimozdulni, de a sétálgatásban, kirándulásban is elfárad az ember. Most épp nyugisabb időszak van, juthat idő érdekes indie játékok kipróbálására is, mint amilyen a Flux Caves nevű, magyar fejlesztésű puzzler.

Hirdetés

A játékot Várady Zsolt, avagy Fubenalvo készítette, akinek neve 2018-as kalandjátéka, a NeonCode miatt lehet ismerős. A Flux Caves más; ebben egy csőrendszer megjavítása a feladatunk, melyben üzemanyaggömbök gurulnak végső céljuk felé. Összesen 100-120 percbe telik végigjátszani, az első négy pálya egy ingyenes demóval kipróbálható, de a teljes játék is csak 4,49 euróba kerül június 18-áig, 25%-os kedvezménnyel a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)