Hirdetés

Knights and Bikes - Kickstarteren a LittleBigPlanet alkotóitól kilépett csapat első játéka

|

Egy hihetetlenül bájos, kézzel rajzolt világban játszódó kooperatív kalanddal szeretné levenni a lábáról a játékvilágot a kétfős indie stúdió, ami a Media Molecule-ból vált ki.

Hirdetés

A Media Molecule jelenleg az elég érdekes Dreams készítésén dolgozik, viszont két korábbi csapattag, akik dolgoztak a LittleBigPlanet-szérián, a Terawayen, vagy éppen a Ratchet & Clanken az Insomniac berkeiben, saját stúdiót indítottak. Az elbűvölő látványvilág a kétfős Foam Sword Games múltját tekintve nem meglepő, de a Knights and Bikes egyébként is nagyon izgalmas játéknak tűnik.

A sztori szerint Penfurzy szigetén járunk, amit történelmi múltja miatt keresnek fel turisták tömegei, de miután kiderül, hogy a leghíresebb látványosság egy hamisítvány, a sziget lovagi múltját kétségbe vonják és csőd közelébe kerülnek a lakók. Két kislány, a frizbiket dobáló Nessa és a tócsákba páros lábbal beleugró Demelza elhatározzák, hogy megmentik Penfurzyt, így elindulnak, hogy újra lelket öntsenek a sziget lakóiba és szembeszálljanak az élőholt lovagokkal.

A SNES-éra szerepjátékai (például az Earthbound vagy a Secret of Mana) által ihletett Knights and Bikes során még rengeteg, különleges képességekkel bíró szövetségest szerezhetünk, mint például Demelza háziállatként tartott libája, vagy egy lovag levágott feje, de a bringánkat is fejleszthetjük majd, úgyhogy unatkozni nem fogunk. Kíváncsi leszek, a fantasztikus kalandok mekkora része játszódik Penfurzy valóságában, és mennyi lesz az, amit a gyerekek képzelete ad hozzá a képhez, mindenesetre úgy tűnik, egy nagyon szeretni való játék formálódik az új stúdió kezei között.

A Knights and Bikes fejlesztéseséhez nem meglepő módon a Kickstarteren gyűjt pénzt a Foam Sword, a közel ezer támogató pedig a szükséges százezer fontnak kicsit több mint a harmadát dobta össze, de a gyűjtésre még van 29 nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)