Hirdetés

Fogjatok kaszát-kapát, PvP mód hoz eddig nem tapasztalt izgalmakat a Farming Simulatorba

|

Új élmények várnak a digitális földeken gazdálkodó játékosokra.

Hirdetés

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy az alapvetően szűkebb játékosréteget megcélzó szimulátorok akkora játékosbázissal büszkélkedhessenek, hogy azt a mainstream piac számos szereplője megirigyelje, de a Farming Simulator szériának összejött ez a bravúr. A GIANTS Software alkotásai ma már több millió példányban kelnek el, ezért a stúdió megengedhette magának, hogy az önállósodás útjára lépjen.

A 2021 novemberében megjelent Farming Simulator 22-t már saját erőből dobta piacra kiadó segítsége nélkül, és azóta is folyamatosan csiszolja, bővíti. Ennek szellemében rövidesen kompetitív élményekben lehet részük a mező- és erdőgazdálkodás híveinek, mert a csapat nem is egy, hanem két PvP játékmóddal is készül.

Hirdetés

Aki ezt olvasva arra gondol, hogy majd vasvillákkal mehetünk egymásnak, esetleg traktorral rendezhetünk roncsderbit, az csalódni fog, mert a fejlesztők nem hagyták ennyire elkalandozni a fantáziájukat. Ehelyett azt bizonyíthatjuk majd, hogy nálunk senki sem tudja gyorsabban pakolni a szalmabálát. Hat játékos mérheti így össze az ügyességét háromfős csapatokban.

A második játékmód az előbbi továbbgondolása, ebben ugyanis pontosan ugyanolyan adottságokkal rendelkező farmokon gazdálkodva kell a legtöbb gabonát learatnunk, a legtöbb bálát kreálnunk, majd azt a leggyorsabban a csűrbe szállítanunk. A verseny fokozása érdekében power upokat is igénybe vehetünk, és bónuszpontokért extra feladatokat is végrehajthatunk.

A legszebb az egészben, hogy máris fejest ugorhatunk mindkét játékmódba, melyek az 1.10-es patch érkezésével élesedtek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)