Hirdetés

Főgonoszok világtérképe

|

A Complex nevű oldal összegyűjtötte egy térképen, honnan származik a legtöbb videójáték ellenfél!

Hirdetés

A játékokban csak lőjük az ellent, származástól függetlenül - megszoktuk már, hogy a legtöbben orosz akcentussal beszélnek, esetleg ázsiai típusúak.

A Complex viszont úgy döntött, utánanéznek pontosan az ellenfeleknek és azok származásának, ennek eredményét az alábbi képre kattintva látjátok:

Az elmúlt 10 év játékterméséből szemezgettek a készítők, így a Return to Castle Wolfensteintől kezdve, a Call of Duty Modern Warfaren keresztül, egészen az Operation Flashpoint: Red Riverig bezárólag találhatunk remek játékokat - és az abban fellelhető ellenfeleket.

Talán a legtöbb játékban szovjet, vagyis orosz ellenség próbál eltenni minket láb alól, de vannak kínai, brazil, mexikói, kubai, kolumbiai, indiai rosszfiúk - sok más nemzetiségűvel együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)