Hirdetés

Fogságba ejtett a Google egy játékot, a fejlesztők nem tudják javítani a hibáit

|

Miután hirtelen ötlettől vezérelve minden belsős stúdióját megszüntette a cég, ellehetetlenítette az egyik játék frissítését is.

Hirdetés

A Google nagy tervekkel ugrott neki a Stadiára készülő játékok fejlesztésének, de végül egyetlen cím sem fog elkészülni, mivel a Stadia Games and Entertainment részleg ment a levesbe. Természetesen a platform nem szűnik meg, azzal továbbra is komoly tervei vannak a vállalatnak - olyannyira, hogy a játékstream szolgáltatás több mint 100 játékkal fog bővülni idén, köztük olyanokkal, mint a Hellpoint, a Judgment vagy éppen a Far Cry 6. Van azonban egy projekt, amivel nehezen jut dűlőre a Google, erről pedig csakis saját maga tehet.

Hirdetés

A Journey to the Savage Planetet a Typhoon Studios fejlesztette, amelyet a gigász annak érdekében kebelezett be korábban, hogy Stadia-exkluzívokat gyártson. A játék február elsején debütált a szolgáltatásban - ugyanazon a napon, mikor a Google lelőtte a videojátékos részlegét és elbocsátott számos fejlesztőt.

Ez azért különösen nagy baj, mivel nincs, aki kijavítsa azokat a hibákat, amikkel a felhasználók küszködnek, márpedig a visszajelzések alapján bőven van ilyen. A Reddit-posztok szerint a Journey to the Savage Planet tele van hibákkal, ráadásul akadnak köztük olyanok is, amik egyes játékosoknál megakadályozzák, hogy továbbjussanak a főmenünél, így tulajdonképpen van, akinél játszhatatlan a Typhoon Studios akció-kalandja. 

A játékosok hetek óta panaszkodnak a problémákra, és nem világos, hogy ki fogja megoldani ezeket. Mivel a Typhoon munkatársai vagy távoztak vagy új területre vezényelték őket át, a Journey tof the Savage Planet játékosai a Google-t és a játékot a többi platformon kiadó 505 Gamest is próbálták elérni. Utóbbi támogatási részlege állítólag azt a választ adta, hogy a Stadia üzemeltetője rendelkezik az összes játékkóddal és adattal.

Időközben jelentkezett a Google is, a Stadia csapata Twitteren és a Redditen igyekezett megnyugtatni a publikumot, hogy tudatában vannak a gondoknak és szorgalmasan együttműködnek a partnerkiadójukkal egy javításon. Hogy ebből mikor lesz valami, az egyelőre kérdéses, eközben viszont a játék továbbra is elérhető a Stadia Pro előfizetés részeként. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)