Hirdetés

Fogyás a Wii-vel

|

A Wii hír-csatornáján szemezgetve egy érdekes dologra lehettek figyelmesek az olvasók. Zander Urquhart egy skót fitnesz edző egy luxushajóra szereltetett be Wii Sports-al felszerelt konzolokat. Ugyan már korábban is voltak ilyen fejlemények és a módszer egyre népszerűbb.

Hirdetés

Így a kedves edzőnek könnyebb fogyásra bírni az elhízott utasokat. A liverpooli John Moores Egyetemen szintén tesztelték a módszert, és az eredmény meglepő és talán túlzó is: a gyerekek 40%-al több kalóriát égettek. Az iskolák örömmel vesznek minden olyan kezdeményezést ami több mozgásra sarkallja a gyerekeket, így több angliai és amerikai intézményben tervezik a módszer bevezetését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)