Hirdetés

Fogyókúrásoknak is ajánlható a Wii Fit?

|

Kutatók arra keresik a választ, hogy mennyire használ egészségünknek a Wii Fit, illetve egyáltalán használ-e valamit.

Hirdetés

Számos amerikai értékesítőegységben Wii Fit hiány mutatkozott az ünnepek alatt, előre számítani lehetett a megnövekedett keresletre, elvégre egyre többen társítanak hozzá formás popsikat és hetek alatt leadható kilókat. Habár nevében szerepel a Fit elnevezés, eddig elhanyagolható alkalommal találkozhattunk olyan tudósemberekkel vagy tanulmányokkal, melyek arra ösztönözték volna a vásárlókat, hogy fogyókúrájukba lehetőség szerint próbálják beépíteni a Nintendo üdvöskéjét. A Mississippi Egyetem kutatói választ keresnek az állandóan felmerülő kérdésre: vajon ténylegesen használ egészségünknek, testünknek a Wii Fit?  Az egyetem dolgozói észrevették az aktív mozgást igénylő játékuk utáni megnövekedett érdeklődést, véleményük szerint a népbetegségnek számító elhízást orvosolni lehetne a testmozgást igénylő játékokkal. A kutatásban résztvevő Scott Owens az UPI.com oldalának elmondta, összesen nyolc családot monitoroznak hat héten keresztül és folyamatosan figyelik, milyen eredményeket produkáltak intenzív Wii Fit használat mellett. Kíváncsian várjuk az eredményeket, csak nehogy Wii-itiszt kapjanak szegények...

wii-fit.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)