Hirdetés

Fölöslegesen bonyolult lesz raidezni a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben

|

December 14-én érkezik az első raid, de ennek eléréséhez előbb mindenféle kihívások teljesítésére van szükség.

Hirdetés

Egyre többet és többet kínál a Call of Duty: Modern Warfare 2, amihez novemberben már a Warzone 2.0 is csatlakozott, így adva teljes élményt. Játszhatunk hagyományos többjátékos módokban, battle royale-ozhatunk egy vadonatúj területen, csapatunkkal megpróbálhatunk túlélni a DMZ-ben, és hamarosan érkezik még egy izgalmas mód: december 14-én bekerül az első raid.

Ennek eléréséhez azonban három kihívás teljesítésére is szükség lesz. Mielőtt belevághatnának, a raidben résztvevő játékosok legalább egyikének abszolválnia kell az egyik napi kihívást multiban vagy a Spec Ops módban, legalább top 20-as helyezést elérni a Warzone 2.0 bármelyik módjában, illetve legalább 30 ezer dollárral elérni a DMZ-ben az utolsó helikoptert.

Hirdetés

Ha mindez megvan, egy hét áll rendelkezésre a raid teljesítésére. Nem árt továbbá többször is ledarálni a Spec Ops küldetéseket, és felhúzni az egyes kiteket, mert nem lesz könnyű a bevetés.

Az Atomgrad nevet viselő raidben egyébként Price, Farah és Gaz indulnak kalandra egy föld alatti bunkerbe, ahol külsőt megváltoztató tárgyakat is gyűjtögethetnek a játékosok, és még többet megtudhatnak a játék eseményeiről.

Akit ez nem mozgat, legalább a Shipment újabb változatának örülhet, amiből egy feldíszített, téli variációt is elérhetünk majd december 21. és január 4. között. A december 14-ei frissítéssel érkezik a Warzone Cup is, amiben két háromfős csapat focizhat quadokon ülve (Rocket League, lényegében), illetve a Mini Royale, egy rövidebb, kevesebb játékossal és szűkebb területen játszható BR-élmény.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)